Zorg

Een basisverzekering is wettelijk verplicht. Daarnaast kunt u zich aanvullend verzekeren voor kosten die buiten het basispakket vallen. Wat is in uw geval de beste keuze? Een lastig vraagstuk, omdat de voorwaarden, tarieven en vergoedingen per maatschappij sterk wisselen.

Welke zorgverzekeraar?

Aan het eind van het jaar kunt u wisselen van zorgverzekeraar. Uw huidige zorgverzekeraar stuurt u in november een nieuw aanbod voor de zorgverzekering. Of dat ook het beste aanbod is, is nog maar de vraag. Misschien betaalt u ergens anders minder voor hetzelfde pakket - of krijgt u meer vergoed voor hetzelfde geld. Het loont de moeite om een vergelijking te maken. Taurus Financiële Belevingen heeft de mogelijkheden in beeld en voorziet u van een goed advies.

“We gingen er rustig voor zitten en maakten een selectie van zorgpolissen die geschikt voor mij zijn. Met hulp van Chris kon ik een weloverwogen beslissing nemen.”

Taurus Financiële Belevingen - expert in zorgverzekeringen

Zorgverzekeringen zijn complexe producten. In de wirwar van informatie, denken wij met u mee en maken het u zo gemakkelijk mogelijk. We weten wat op dit moment de beste keuze is. We zorgen ervoor dat u kunt kiezen voor díe verzekering die op dit moment het beste bij u en uw persoonlijke situatie past. Een verzekering waarop u kunt vertrouwen.

Ondernemers

Heeft u een bedrijf binnen het MKB of bent u ZZP-er? Een (collectieve) arbeidsongeschiktheidsverzekering of ziekteverzuimverzekering is altijd maatwerk, waar wij u graag bij van dienst zijn.

Meer informatie

Onze verzekeringsadviseur staat voor u klaar en maakt graag een afspraak voor advies. Zo'n adviesgesprek is kosteloos en verplicht u nergens toe. Onze voorwaarden zijn helder!

Maak een afspraak >>>