Taurus Financiële Belevingen

Taurus Financiële Belevingen is vanaf 1999 actief in verzekeringen en financiële diensten. Ons werkgebied is de regio Zuidoost Brabant. We zijn een flexibele organisatie met korte lijnen en een efficiënte bedrijfsvoering. Het contact met de klant is persoonlijk en direct; we spelen snel in op klantvragen. Optimale dienstverlening aan particulieren en bedrijven staat hoog in het vaandel.

Hoe wij werken

We leveren individueel maatwerk vanuit een persoonlijke benadering. Wij maken tijd om samen met u uw wensen en behoeften goed in kaart te brengen. Luisteren is ons vak! In een gesprek beoordelen we de (financiële) situatie en inventariseren we de risico’s. Daarna volgt een gedegen advies. Ons motto: zeg wat je doet – en doe wat je zegt.
Deskundigheid is voor Taurus Financiële Belevingen vanzelfsprekend. Daarbij volgen we nauwlettend de trends en ontwikkelingen in de markt.

Onze medewerkers

Chris Das

Chris is sinds 1999 eigenaar van het kantoor. Daarvóór werkte hij acht jaar in het bankwezen in diverse functies.

Passie en plezier in het werk, dat staat bij mij voorop! Ons vak is bijzonder boeiend want het gaat altijd om mensen. Vanuit een oprechte interesse werk ik vanuit de wens van de klant. Door goed te luisteren, inzicht te krijgen in de wensen en verwachtingen kan ik regelmatig goede alternatieve oplossingen creëren - in plaats van te kiezen voor een standaardproduct van een bank of verzekeraar. Het gaat mij om de oplossing in plaats van het product.

Luchelle Smolders

Luchelle werkt sinds 2009 bij Taurus Financiële Belevingen als commercieel medewerker binnendienst. Luchelle werkte eerder 10 jaar bij een bank als medewerker commerciële ondersteuning.

Ik werk met veel plezier bij Taurus Financiële Belevingen: de open, eerlijke en transparante manier van adviseren past bij mij. Ik vind het leuk contact te hebben met klanten, naar hen te luisteren en iets voor hen te kunnen betekenen. Het is voor mij een uitdaging de best passende oplossing/producten te vinden tegen een goede prijs. Ik houd me graag bezig met verzekeringen, maar het stoeien met cijfers bij hypotheken vind ik helemaal geweldig. Tevreden klanten geven mij een goed gevoel.