Schadeverzekeringen

Een schadeverzekering beschermt uw bezit tegen de financiële gevolgen van bijvoorbeeld brand, schade of diefstal. Het geeft immers een gerust gevoel als uw woonhuis of bedrijfspand, inboedel en aansprakelijkheid goed zijn verzekerd. Gaat u de weg op, dan rijdt u met een passende autoverzekering ook in financieel opzicht veilig. Daarnaast vallen bijvoorbeeld de reisverzekering én de rechtsbijstandsverzekering onder de noemer schadeverzekeringen.

Totaal relaties

Wij bieden een compleet pakket schadeverzekeringen voor particulieren. We houden steeds de ontwikkelingen binnen ons vakgebied in de gaten en spelen snel in op trends en actualiteiten. Ons advies is gebaseerd op ervaring en gezond verstand! Betrouwbaarheid staat daarbij voorop.
Wij gaan bij voorkeur voor een lange en duurzame ‘totaal relatie’. Dat geeft ons de mogelijkheid om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Brengt u uw verzekeringspakket bij ons onder, dan ervaart u dat wij voor u klaar staan.

“Leuk, een nieuwe auto! Maar ik heb weinig verstand van verzekeren… Chris gelukkig wel. We namen meteen alles maar onder de loep. Ik kan er weer even tegen!”

Bedrijven

Wat als uw bedrijf geconfronteerd wordt met een grote schade? Heeft u zich wel eens afgevraagd, of de continuïteit van uw bedrijf dan voldoende gewaarborgd is? Een schade kan zich voordoen op verschillende terreinen: van een grote brand tot langdurige uitval van een zieke werknemer. Dit zijn zomaar wat voorbeelden!
Taurus Financiële Belevingen helpt u graag bij het inschatten van uw risico's. Wij leveren maatwerk voor het MKB en ZZP-ers en vertellen u hier graag méér over tijdens een oriënterend gesprek.

Afspraak bij u thuis

Wilt u uw verzekeringspakket met ons doornemen? Een eerste gesprek is vrijblijvend.

Maak een afspraak >>>