Life planning

Wat zijn uw diepste wensen en dromen? Wat wilt u bereiken, wat wilt u nu wérkelijk doen met uw leven? Daarover gaat het bij (Financial) Life Planning. Vaak is het moeilijk om jezelf te doorgronden. Daarom brengt Chris eerst samen met u in kaart wat u nu eigenlijk wilt. Die ingrediënten zijn de basis voor het financiële plan. Ofwel: ontdek eerst wat u van het leven wilt - en regel daarna uw geldzaken verstandig.

Kinder Institute of Life Planning

Chris is opgeleid door het Kinder Institute of Life Planning. Deze opleiding combineert psychologie met financieel inzicht. Chris maakt gebruik van meerdere technieken en coachingsinstrumenten om tot de kern te komen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over (Financial) Life Planning? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Maak een afspraak >>>

“Het gesprek was bijzonder. Chris en ik bespraken onderwerpen waar ik nog nooit bij stil had gestaan! Het hielp me om duidelijke doelen te stellen in mijn leven”.

Lies (72 jaar)

“De tijd vliegt! Gelukkig ben ik in goede gezondheid en hoop dat nog jaren zo te houden. Het leven is wel veranderd na het overlijden van mijn man, twee jaar geleden. Gelukkig liet hij me financieel goed 'achter'. Het gesprek met de Life Planner maakte me duidelijk dat ik mijn droom nog steeds kan verwezenlijken! Die reis naar India gaat er komen...”

Paul (53 jaar)

Het was het idee van mijn vrouw om te gaan praten met een Life Planner. We hebben het financieel goed; nu de kinderen de deur uit zijn hebben we ook nog eens meer tijd. Ik heb een stap terug gezet en werk nu een dag als vrijwilliger voor KiKa. Dat geeft een enorme voldoening. Mijn vrouw volgt een opleiding fotografie. Over een paar jaar maken we de ‘balans’ op en kijken welke richting we dán op gaan. Heerlijk, die keuzevrijheid!

Sonja (33 jaar)

Ik wil samen met mijn man zoveel mogelijk genieten. Een tocht door het Himalaya gebergte, daar dromen wij van. Nu hebben we nog volop kans om verre reizen te maken. Over een paar jaar willen we aan kinderen beginnen, dan worden het waarschijnlijk kampeervakanties! De Life Planner hielp ons om keuzes te maken. Zodat we onze droom toch binnenkort waar kunnen maken. Wij kregen praktische handvaten om het geld bij elkaar te krijgen.

Freek (27 jaar)

Mijn vriend en ik hebben allebei een drukke baan en verdienen goed. Eigenlijk zijn we vaak té druk. Daardoor staan we nauwelijks stil bij wat we nu echt van het leven willen. En die trein raast maar door... Van kennissen hoorde ik over Life Planning. We maakten een afspraak met Chris. Hij bracht onze 'verborgen' wensen heel helder in kaart. En het mooie is dat we meteen zo'n wens kunnen gaan realiseren: volgend jaar kopen we een zeilboot!