Hypotheken

Heeft u plannen om een woning te kopen? Wordt dit uw eerste eigen huis en wilt u weten wat u kunt lenen? Of heeft u al een woning en wilt u gaan verhuizen? Heeft u een hypotheek en denkt u erover om extra af te lossen, maar vraagt u zich af of dat wel verstandig is? Met al deze vragen kunt u bij ons terecht.

Welke hypotheekvormen kunt u kiezen?

Sluit u een nieuwe hypotheek af, dan kunt u kiezen uit een lineaire hypotheek en een annuïteitenhypotheek. Alléén met deze hypotheekvormen komt u in aanmerking voor hypotheekrenteaftrek. Als u vóór 2013 een aflossingsvrije hypotheek, beleggingshypotheek of spaarhypotheek heeft afgesloten, dan blijven de oude regels van toepassing. Ook als u uw huidige hypotheek oversluit.

“We vroegen ons af tot hoever we konden gaan. Luchelle rekende ons alles voor, zodat we met een gerust hart konden kopen. We gaan nu zelfs nog regelmatig uit eten.”

Taurus Financiële Belevingen: uw hypotheekadviseur

Wij kunnen u precies vertellen waar u rekening mee moet houden bij het afsluiten van een hypotheek. Naast het rentepercentage, checken we ook de voorwaarden van de hypotheekverstrekker. Zodat u nú maar ook in de toekomst, verzekerd bent van de juiste hypotheek. Een hypotheek die bij u past geeft een gerust gevoel!

Maak een afspraak

Een oriënterend gesprek met onze hypotheekadviseur is vrijblijvend en kost u niets. We zijn onafhankelijk en helder in onze voorwaarden. U krijgt een eerlijk advies - en een overzicht van de bijbehorende kosten. Zodat u weet waar u aan toe bent!

Maak een afspraak >>>