Verzekeringen Valkenswaard

Voor hulp bij het afsluiten van verzekeringen in Valkenswaard en Bergeijk komt u naar Taurus Financiële Belevingen. Wij beschikken over een ruime ervaring met verzekeringen en financiële diensten. Taurus Financiële Belevingen staat voor persoonlijk contact. Wij spelen dan ook direct in op uw individuele situatie door u altijd een luisterend oor te bieden.

De werkwijze voor het afsluiten van verzekeringen in regio Valkenswaard

Het kleine en flexibele team van Taurus Financiële Belevingen werkt met een efficiënte bedrijfsvoering waarin persoonlijk en direct contact centraal staan. Wij leveren enkel maatwerk vanuit uw persoonlijke situatie. Samen met u bespreken wij uw persoonlijke situatie om uw behoeften en wensen in kaart te brengen. Hierbij beoordelen wij onder andere uw (financiële) situatie en worden de risico’s geïnventariseerd. Daarna volgt een gedegen advies waarbij wij als deskundigen uiteraard rekening houden met de huidige trends en ontwikkelingen.

Welke verzekeringen afsluiten in regio Valkenswaard en Bergeijk?

U kunt bij Taurus Financiële Belevingen in de regio Valkenswaard en Bergeijk terecht voor hulp bij het afsluiten van diverse verzekeringen, zoals:

  • Zorgverzekering: Ieder jaar kunt u wisselen van zorgverzekeraar en ontvangt u informatie van uw huidige zorgverzekering. Wellicht heeft deze zorgverzekering een duurder aanbod dan een andere zorgverzekering waar u hetzelfde pakket krijgt voor een lagere prijs. Wij vergelijken verschillende aanbieders en brengen de mogelijkheden voor een verzekering die perfect aansluit bij uw behoeften voor u in beeld. Zo bent u nooit over verzekerd.
  • Levensverzekering: Met een levensverzekering wordt uw financiële zekerheid geregeld bij overlijden. Wij denken met u mee over het afsluiten van een levensverzekering, zodat goede keuzes gemaakt kunnen worden omtrent deze complexe materie.
  • Schadeverzekering: Het zal u een fijn gevoel geven wanneer bijvoorbeeld uw woning of bedrijfspand goed verzekerd is tegen brand, schade of diefstal. Wij bieden een compleet pakket aan schadeverzekeringen aan particulieren en zakelijke klanten. Voor particulieren en bedrijven kunnen wij maatwerk leveren betreft schadeverzekeringen.

Ontvang persoonlijk advies bij een oriënterend gesprek

Maatwerk voor particulieren en zakelijke klanten; dat is waar we bij Taurus Financiële Belevingen aan werken. Maak bij interesse een vrijblijvende afspraak met een van onze adviseurs bij Taurus Financiële Belevingen in Valkenswaard, Bergeijk en omstreken. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 040 – 201 37 40.

Waarom Taurus?

  • Persoonlijk en direct
  • Optimale dienstverlening
  • Individueel maatwerk

Contactgegevens

Taurus Financiële Belevingen
Dorpsstraat 3, 5556 VL Valkenswaard
Telefoon: 040 - 201 37 40
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ons motto: zeg wat je doet - en doe wat je zegt.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Uw bericht

Invalid Input
Naam(*)

Please type your full name.
E-mailadres(*)

Invalid email address.