Financieel adviseur particulieren

Bent u op zoek naar een financieel adviseur voor particulieren, dan is Taurus Financiële Belevingen uw ideale partner. Bij Taurus Financiële Belevingen hebben we ruime ervaring in verzekeringen en financiële diensten. Door onze korte lijnen met klanten en een efficiënte bedrijfsvoering zijn wij erg flexibel. Wij vinden direct en persoonlijk contact met particulieren erg belangrijk, omdat wij goed inzicht willen verkrijgen in uw wensen en behoeften. Vanuit hier kunnen wij een goed advies creëren dat persoonlijk voor u is opgesteld. Overigens kunt u ons ook inschakelen indien u financieel advies wenst voor uw bedrijf. Neem contact met ons op bij vragen of voor het maken van een afspraak.

Financieel adviseur voor zowel particulieren als bedrijven

De financieel adviseur van Taurus Financiële Belevingen kan zowel particulieren als bedrijven adviseren in diverse segmenten. Het is verstandig om de hulp in te schakelen van een deskundige, omdat u dan niks zult vergeten bij het afsluiten van een verzekering voor uw MKB of het afsluiten van een hypotheek voor de nieuwe woning die u op het oog heeft. De financieel adviseur voor particulieren en bedrijven kan u adviseren in onder andere:

Een vrijblijvend oriëntatiegesprek aanvragen

Wilt u meer weten over de financiële diensten van Taurus Financiële Belevingen? Vraag een vrijblijvend oriëntatiegesprek aan met onze financieel adviseur voor particulieren of bedrijven. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 040 – 201 37 40.

Waarom Taurus?

  • Persoonlijk en direct
  • Optimale dienstverlening
  • Individueel maatwerk

Contactgegevens

Taurus Financiële Belevingen
Dorpsstraat 3, 5556 VL Valkenswaard
Telefoon: 040 - 201 37 40
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ons motto: zeg wat je doet - en doe wat je zegt.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Uw bericht

Invalid Input
Naam(*)

Please type your full name.
E-mailadres(*)

Invalid email address.