Adviseur verzekeringen

Heeft u een adviseur nodig bij het afsluiten van de juiste verzekeringen? Maak dan een afspraak bij de adviseurs van Taurus Financiële Belevingen. Wij hebben ruime ervaring met verzekeringen en financiële diensten. Onze werkwijze is gericht op direct en persoonlijk contact, waarbij wij u een luisterend oor bieden. Wij verkrijgen inzicht in uw individuele (financiële) situatie en vanuit hier creëren wij een gedegen advies. Neem contact op voor het maken van een afspraak of wanneer u meer informatie wilt.

Juiste adviseur inschakelen voor verzekeringen

Er zijn talloze verzekeringen die u kunt afsluiten. Wat denkt u van een verzekering om uzelf te beschermen tegen brand, inbraak of schade? Of wilt u financiële zekerheid wanneer u of uw partner komt te overlijden? En welke zorgverzekering past het beste bij u? Wij begrijpen dat het lastig is om de juiste keuzes te maken, want het aanbod is nu eenmaal groot. Daarom kunnen wij u uitstekend helpen. Onze adviseur kan u adviseren in onder andere de volgende verzekeringen:

In gesprek met onze adviseurs

Ga in gesprek met de adviseurs van Taurus Financiële Belevingen om de diverse verzekeringen te bespreken. U weet gedurende het vrijblijvende oriëntatiegesprek direct waar u aan toe bent, dat is voor u én voor ons prettig samenwerken. Maak een afspraak door te bellen naar 040 – 201 37 40.

Waarom Taurus?

  • Persoonlijk en direct
  • Optimale dienstverlening
  • Individueel maatwerk

Contactgegevens

Taurus Financiële Belevingen
Dorpsstraat 3, 5556 VL Valkenswaard
Telefoon: 040 - 201 37 40
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ons motto: zeg wat je doet - en doe wat je zegt.

Vrijblijvende informatie aanvraag

Uw bericht

Invalid Input
Naam(*)

Please type your full name.
E-mailadres(*)

Invalid email address.