Bancaire producten

Sparen

Als u regelmatig geld opzij zet, dan wilt u dat dit geld meer waard wordt. Op welke spaarrekening kunt u uw geld het beste zetten? Waarschijnlijk zoekt u naar de rekening met de hoogste rente. Die rentes zijn echter moeilijk te vergelijken. Kunt u het geld voor langere tijd missen, dan kunt u de rente vastzetten op een deposito. Er zijn deposito's voor korte termijn(korter dan een jaar) en voor lange termijn (tot 10 jaar).

Beleggen

U kunt o.a. beleggen in aandelen, obligaties of beleggingsfondsen. Hoe groter het risico, hoe meer rendement u kunt behalen.

Bancaire lijfrente

Wilt u geld opzij zetten voor uw pensioen, dan kunt u kiezen voor een bancaire lijfrenteverzekering. U bouwt op een geblokkeerde rekening kapitaal op door te sparen voor dat deel waarover u een pensioentekort heeft. Na het verstrijken van de looptijd komt uw opgebouwde kapitaal vrij. De bank of verzekeraar keert vervolgens naar keuze levenslang of gedurende een aantal jaren periodiek een deel van uw kapitaal uit. Een bancaire lijfrente is er in twee varianten: sparen of beleggen. Ingewikkeld? Wij helpen u graag.

“Mijn vrouw is vijf jaar jonger dan ik. We willen gelijk stoppen met werken, maar dat is financieel ongunstig. Met een bancaire lijfrente lossen we dit op. Een prima advies.”

Persoonlijke lening of doorlopend krediet

Wanneer u meer financiële ruimte zoekt dan kunt u kiezen uit een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Wat is een verstandige keuze? Dit hangt voornamelijk af van uw situatie, het doel waarvoor u het geld nodig hebt én natuurlijk onder welke voorwaarden u wilt lenen. Wij houden de actuele ontwikkelingen goed in de gaten. Dat vertaalt zich in een deskundig advies.

Meer weten

Taurus Financiële Belevingen is thuis in de financiële wereld en denkt graag met u mee over de mogelijkheden. Zo'n eerste adviesgesprek is kosteloos en vrijblijvend. Gaat onze service verder dan een eerste gesprek, dan zijn wij helder in de voorwaarden van onze dienstverlening.

Maak een afspraak >>>